USDA tarafından onaylanan yeni parvovirüs tedavisi
.
اطلاعات کاربری
درباره ما
خبرنامه
en son içerik آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت

 

USDA tarafından onaylanan

yeni parvovirüs tedavisi

 

 

Elanco Hayvan Sağlığı, ABD Tarım Bakanlığı'nın, tedavi edilmedikleri takdirde köpeklerin %90'ını öldüren köpek parvovirüsünü tedavi etmek için ülkenin ilk ve tek onaylı terapötik çözümü için koşullu bir lisans sağladığını söylüyor. Şirket, köpek parvovirüs monoklonal antikorunu önümüzdeki haftalarda eyalet onaylarını bekleyerek göndermeye başlamayı beklediğini söylüyor.
 
Elanco, bu parvovirüs tedavisinin Elanco için ilk monoklonal antikor olduğunu ve bunun şirket için önemli bir inovasyon platformu olduğunu söylüyor.
 
Elanco Başkanı ve CEO'su Jeff Simmons, "Elanco'nun mevcut seçeneklerin olmadığı alanlarda yeni araçlara öncülük etme taahhüdünü güçlendiren ilk monoklonal antikor tedavimizi piyasaya sürmekten heyecan duyuyoruz" dedi. "Elanco, hem evcil hayvan sahiplerinin hem de veteriner bakım ekiplerinin duygusal ve mali yükünü hafifletirken yavru köpeklerin hayatlarını kurtarmaya yardımcı olacak bu sınıfında birinci sınıf tedaviyi piyasaya sürmekten gurur duyuyor."
Bu ilacın geliştirilmesi, Elanco'nun tedaviyi geliştirmekte olan California merkezli Kindred Biosciences Inc.'i satın almasından kaynaklanmaktadır. Indiana şirketi Kindred'ı Ağustos 2021'de yaklaşık 440 milyon dolar değerinde bir anlaşmayla satın aldı.
 
Colorado Eyalet Üniversitesi'nde küçük hayvanlar için acil durum ve kritik bakım yardımcı doçenti olan Dr. Kristin Zersen, çığır açan tedaviyi evcil hayvan sahipleri ve veterinerler için oyunun kurallarını değiştiren bir şey olarak nitelendirdi.
 
Zersen, "Parvovirüs, evcil hayvan sahipleri üzerinde önemli bir baskıya neden olan ve barınaklarla veteriner kliniği personeli için emek yoğun ve stresli olan, öngörülemeyen bir hastalıktır" dedi. "Köpek parvovirüsüne karşı hastaneye yatış ihtiyacını sınırlayan ve bu hastalığın her yıl yüzbinlerce köpek üzerindeki etkisini azaltan kanıtlanmış bir çözüm sunabilmek, hayat değiştirici ve sektör belirleyici."
Elanco, intravenöz tedavinin virüsle sekiz haftalık veya daha büyük köpeklere uygulanabileceğini söylüyor.
 

Evcil hayvanlarla ilgili bir sorunuz

 

varsa,resme tıklayın. 

 

برای سوال کردن روی تصویر کلیک فرمایید.

 
 




:: موضوعات مرتبط: Evcil Hayvan حيوانات خانگی pet animal , ,
:: بازدید از این مطلب : 294
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : Veteriner arkadaşın دوست دامپزشک شما
ت : 15 / 2 / 1402
.
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








konular موضوعات
ürünler صفحات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
En Çok Görüntülenen Gönderiler مطالب پربازدید
چت باکس
تبادل لینک هوشمند
پشتیبانی